CE-afbeelding1 CE-afbeelding2

CE kleding van Clover

Veiligheid voorop met motorkleding met CE keurmerk

Veilig op weg met CE kleding

Een veiliger textiel motorjas dan de Clover jassen vind je nergens.

Motorkleding met CE keurmerkDe laatste jaren vinden we met regelmaat het CE logo terug in motorkleding. Vroeger was dit er enkel voor de protectoren, tegenwoordig worden ook de materialen van de jassen en broeken met grote regelmaat gekeurd.

Wat wordt er dan precies bedoeld met dit CE keurmerk op de kleding?


Niet alle merken testen op dezelfde eigenschappen voor dit keurmerk Er zijn namelijk veel mogelijkheden om de kleding op allerlei vlakken te keuren. Namelijk op kleurvastheid/ergonomie/stoffen/naden/gewicht/ect. Er zijn echter merken die op dit gebied een leidende positie in beginnen te nemen.

Clover motorkleding


Bij Ten Kate motoren heeft het hoogwaardige merk Clover hierbij een prominente plaats ingenomen als het op veiligheid van textiel motorkleding aankomt. Clover keurt naast haar CE protectoren, ook de materialen van de producten op; slijtvastheid/ insnijdweerstand en barsterkte (de kracht van het waterdichte membraan). Veel artikelen van Clover hebben hiervoor een “level 1”en zelfs “level”2 certificaat gekregen als het op CE keurmerken aankomt. Dit is de hoogst haalbare norm. Alle belangrijke “zones”van deze Clover jassen en broek hebben deze normering gekregen.

Dit is eenvoudig uit te leggen als; De sterkste en veiligste kleding die je kan dragen.

Wilt u meer weten over de details per artikel? Breng een bezoek aan onze kledingshop waar onze verkopers u zeker goed op weg kunnen helpen. Wie heeft veiligheid op de motor immers niet hoog in het vaandel staan?

CE1