TKMX-algemeen-785-335 TKMX-helmen-785-335
Cross bij Tenkatemx.nl
Crosshelmen

Crosskleding

Bekijk hier alle Cross kledingCrosskleding

Ben je op zoek naar Cross Gear? Wij hebben vele merken, maten en kleuren op voorraad. Zowel in de winkel als op Tenkatemx.com hebben we een mooie collectie van de crosskleding merken Alpinestars, Answer en Jopa. En hebben we het niet in de winkel liggen dan bestel je het eenvoudig via onze webshop waar we de volledige collectie hebben. Kom dus langs in onze winkel waar je voldoende ruimte hebt om te passen, te kijken en om het beste advies te krijgen.

Crossbroeken

MX broeken zijn een belangrijk onderdeel van je MX gear. Ergonomisch, lichtgewicht en goede protectie zijn essentieel om je prestaties op de crossbaan te verbeteren. Met stevige knieprotectie, warmtebestendige materialen en stretch delen onderscheiden de top merken zich van de goedkopere cross broeken. Wij verkopen de merken die gedragen worden door de toppers als Jeffrey Herlings, Eli Tomac, en Justin Barcia.

Cross shirts

Een MX shirt moet er stoer uitzien en voldoen aan jouw eisen. De crossshirts die je bij Ten Kate Motoren en Tenkatemx koopt hebben opvallende kleuren en belangrijke features die jou helpen om comfortabel op de Crosser te zitten. Voorgevormde mouwen., vochtafvoerende stof en een sterke en licht basis, zorgt er voor dat je klaar bent voor hoge jumps en krappe bochten. Niet te vergeten, onze shirts passen altijd bij een bijpassende broek.

Kijk voor alle crosskleding op Tenkatemx.nl

Cross kleding