8.1 Handschoenen 8.2 Handschoenen 8.3 Handschoenen

Motorhandschoenen, geen motorrijder kan zonder!

Leer, textiel, verwarmd...

Leren handschoenen, waterdichte handschoenen...

Wij hebben ze allemaal!

Alpinestars, Dainese, Macna..

Zeer veel merken op voorraad.

Motorhandschoenen

Naar meer dan 200 handschoenenMotorhandschoenen worden lang niet altijd door iedereen gedragen. Maar dit is wel aan te raden. Naast warmte en bescherming tegen insecten en opspattende steentjes zijn ze vooral erg belangrijk bij een val. Motor handschoenen komen in veel soorten en maten. Zo heb je waterdichte handschoenen, leren handschoenen en handschoenen voor de echt sportieve rijder. En voor de winterperiode heb je misschien wel interesse in verwarmde handschoenen.

Pasvorm motorhandschoenen.

Motorhandschoenen zijn belangrijk. De pasvorm speelt een rol bij de keuze voor de juiste motor handschoenen.  Heb je niet de juiste pasvorm dan heb je kans op zogenaamde dove vingers of handen. Verder wil je niet dat je handschoenen tegen je vingertoppen aandrukken. Hierdoor komt er spanning bij de handpalm waardoor je de handvatten niet lekker vasthoudt. De juiste keuze is dus erg belangrijk. Ten Kate Motoren staat garant voor een ruime collectie en een gedegen advies.

Ruime keuze in handschoenen voor de motor.

Motor handschoenen die waterdicht zijn, handschoenen met carbon veiligheidsstukken op de knokkels, verwarmde handschoenen of zomer doorwaai handschoenen. Ze zijn er allemaal. En in zeer veel verschillende kleuren en maten. Jouw voorkeuren spelen allemaal een rol bij de keuze van de juiste handschoen. Daarnaast wil je uiteraard  dat ze passen bij de rest van je uitrusting.

Kom nu kijken welke handschoen bij jou past.

Nieuwsgierig naar alle soorten motor handschoenen? Bij ons heb je ze in vele soorten en complete maatseries. Ook voor grote en kleine handen. Voor de tourrijders, sportrijders en zelfs voor de circuitrijders. Kom dus snel langs en vind de juiste handschoen voor jou. Kun je niet wachten en wil je meteen ons assortiment zien? Kijk dan op www.tenkateshop.com en bestel ze meteen.

Motorhandschoenen