vrijdag, 21 juli 2023 14:21

2024 Honda nieuws

Nieuwe kleuren voor de 2024 Honda X-ADV750.

x adv rood

Modelupdates:
De X-ADV heeft baanbrekend werk verricht met zijn unieke mix van avontuurlijke fietsvaardigheden en bruikbaarheid en bruikbaarheid van een grote scooter.

De uitgebreide specificaties omvatten Throttle By Wire-beheer, 4 standaard rijmodi en Honda Selectable Torque Control op 3 niveaus.

Het opbergvak van 22 liter onder de buddy is voorzien van een USB-C-oplader en het dashboardkastje zorgt voor nog meer gemak. Dubbele LED-koplampen zijn voorzien van dagrijverlichting en een 5-inch TFT-display maakt smartphone-connectiviteit mogelijk via het Honda Smartphone Voice Control System.

Voor 24YM krijgen twee nieuwe Special Editions die de X-ADV-line-up bekronen, gezelschap van een geheel nieuwe kleur, wat garandeert dat de X-ADV de aandacht zal blijven trekken in heel Europa.
Kleuren X ADV


Nieuwe kleuren voor de 2024 Honda NSS750 Forza.

Forza750

Voor 24YM krijgen twee nieuwe Special Editions die de X-ADV-line-up bekronen, gezelschap van een geheel nieuwe kleur, wat garandeert dat de X-ADV de aandacht zal blijven trekken in heel Europa.


Modelupdates:
als kroon op het prestigieuze Forza-assortiment is de Forza 750 de ultieme city-slicker die een opwindend rijgedrag en luxueus comfort biedt, verpakt in een hightech-stijl.

Het is een scooter met een groot kaliber die op alle gebieden indruk maakt. Moeiteloze acceleratie is mogelijk dankzij de krachtige 745 cc tweecilindermotor, uitgerust met Throttle By Wire, 3 standaard rijmodi en 3 niveaus Honda Selectable Torque Control.

Een stalen buisframe, aluminium achterbrug, Pro-Link-achterwielophanging en 17/15-inch voor-/achterwielen zorgen voor een betrouwbare wegligging, met krachtig remmen door dubbele radiaal gemonteerde remklauwen met vier zuigers voor.

De opbergruimte onder het zadel biedt plaats aan een integraalhelm en bevat een USB-C-oplader; alle verlichting is LED en een 5-inch TFT-display maakt smartphone-connectiviteit mogelijk via het nieuwe Honda Smartphone Voice Control-systeem.

Voor A2-rijbewijshouders is er ook een 35kW-versie beschikbaar.

Kleuren Forza