Motorhoes

Bekijk meer dan 75 motorhoezenWanneer gebruik je een motorhoes

Er zijn verschillende soorten motorhoezen op de markt. Hier zit echter ook veel verschil in kwaliteit in. Is de hoes waterdicht of niet waterdicht? De keuze hiervoor is weer afhankelijk van waar je motorfiets staat.

Hoe lang gaat een motorhoes mee?

Hoe lang een motorhoes mee gaat hangt af van de kwaliteit van de stof en van de plek waar de motorfiets staat. Als de motor altijd in weer en wind staat gaat de hoes aanzienlijk minder lang mee dan wanneer deze in de luwte of in de schuur staat. Hoezen die over het algemeen een lange levensduur hebben zijn de motorhoezen van Verheul. Minder langs gaan de hoezen van Booster mee. Maar deze zijn dan ook een stuk goedkoper.

Een waterdichte motorhoes

Je hebt waterdichte motorhoezen en hoezen voor de motor die niet waterdicht zijn. Als je kiest voor een waterdichte motorhoes raden we aan te kiezen voor een hoes die naast waterdicht wel ademend is. Als eens hoes niet ademt wordt de kans op roestvorming op de motor erg groot. Een ademende motorhoes is bijvoorbeeld een hoes van Verheul. Hier kun je tevens gerust je motor nat onder wegzetten

Een hoes voor binnen

Staat je motor altijd binnen? Maar wil je deze toch graag onder een hoes hebben staan? Dan kun je gerust een goedkopere hoes kiezen. Binnen heeft de hoes voor je motor immers een stuk minder te lijden.

Producten van Tenkateshop.com