Druppellader

Bekijk alle druppelladersDruppellader

In onze winkel krijgen we vaak de vraag wat men nou eigenlijk aan een druppellader heeft. En waarom men er een zou aanschaffen. Hieronder hebben we kort opgeschreven wat het voordeel van een druppellaar is.

Het belang van een goede acculader voor je motor

Een druppellader is een must voor iedereen die een motor in de schuur heeft staan. Hoe vaak staat je motorfiets stil tussen de ritten door? En wat dacht je van de winterstop die veel motorrijders inlassen. Als je motor langer dan twee weken stil staat is het bijladen van je accu al aan te raden.

Waarom een druppellader?

Een druppellader is een relatief goedkope manier om je accu (welke al snel tussen de € 80,- en €200,- kost) in optimale staat te houden. Met een druppellaar verleng je de levensduur van je accu al gauw met maanden en nog waarschijnlijker zelfs met jaren!

Wat doet een druppellader?

Een druppellader simuleert het laden van de accu tijdens het motorrijden. Door de accu continue of lange tijd achter elkaar aan de lader te laten staan wordt de accu steeds iets 'bijgedruppeld'. Doordat de accu dus continu actief gebruikt wordt loopt hij niet langzaam leeg. En dit geld voor alle accu`s van gel-accu tot loodaccu

Dus spaar je accu en schaf een druppellader aan voor elk seizoen.

Producten van Tenkateshop.com die ook in de winkel verkrijgbaar zijn.